Contact

 

Mijn praktijk is gelegen aan de rand van het dorp Halsteren, dit ligt in de buurt van Bergen op Zoom. Wanneer u met de auto komt, kunt u het beste via de A58 richting Bergen op Zoom rijden. Neem afslag 27 richting Bergen op Zoom-Noord. Neem aan het eind de afslag Halsteren. Sla linksaf naar de N259, dit is Randweg-Noord. Sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf naar de Halsterseweg. Volg de Halsterseweg tot aan de rotonde en neem dan de derde afslag naar de Tholenseweg. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar de Jannelandseweg, deze gaat over in de Nieuwstraat. U volgt de weg met de bocht naar links en u neemt de eerste afslag links naar het Maaipad. Het is het laatste huis aan de rechterkant.

 

Parkeren kunt u naast het huis, aan de rechterzijde. Hier is tevens de ingang van de praktijk. Mocht de parkeerplaats van de praktijk bezet zijn kunt u ook aan de andere zijde van het huis parkeren.

 

Wilt u met het openbaar vervoer komen? Dan kunt u met de trein naar Bergen op Zoom, neem daar bus 111 naar Halsteren. U moet dan uitstappen bij bushalte Gemeentehuis Halsteren. Dan loopt u links van het restaurant Het Oude Raadhuis de trap af, u gaat naar rechts de Kromstraat in en u neemt de eerste straat naar links, dit is het Maaipad.

 

U kunt telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen om een afspraak te maken. Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen en kunt u een voicemailbericht achterlaten. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

 

Heeft u een afspraak en bent u verhindert dan kunt u dat telefonisch of via e-mail laten weten. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren worden geannuleerd anders ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

 

Wanneer u een klacht heeft over de behandeling van Amy Friedlander kunt u dit ten aller tijden met haar bespreken. Mocht er hierna toch nog een conflict bestaan, kunt u informatie vinden op de website van onze beroepsverening hoe hier mee om te gaan.

 

 

Praktijk voor OsteopathieAmy Friedlander D.O.Maaipad 44661 EX Halsteren KvK-nr: 53229169

T: 06-29592096M: amy@osteopathiefriedlander.nlW: www.osteopathiefriedlander.nl

 

 

Praktijk voor Osteopathie, Amy Friedlander D.O. | Maaipad 4, 4661 EX Halsteren | amy@osteopathiefriedlander.nl | 06-29592096