Preventief

Een preventief consult is zeer waardevol. Als u geen klachten heeft wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Door middel van een preventief consult kan uw functioneren in kaart worden gebracht en kunnen de structuren behandelt worden die een verminderde beweeglijkheid hebben. Hoewel deze verminderde beweeglijkheid op dit moment nog niet voor klachten zorgt kan op deze manier voorkomen worden dat u klachten ontwikkelt. Vaak treden in een veel later stadium pas klachten op terwijl het lichaam de periode ervoor al in disbalans is geraakt.
Ook voor mensen die blootstaan aan veel stress, sporters en kinderen kan een preventief consult goed zijn. Een ander voorbeeld zijn mensen met (stabiele) chronische aandoeningen, met name om terugval of verergering te voorkomen.

Praktijk voor Osteopathie
Maaipad 4
4661 EX Halsteren

KvK-nr: 53229169
BTW-id: NL001734642B57

Wanneer u een klacht heeft over de behandeling van Amy Friedlander kunt u dit ten aller tijden met haar bespreken. Mocht er hierna toch nog een conflict bestaan, kunt u informatie vinden op de website van onze beroepsverening NRO hoe hier mee om te gaan.